Editors Picks

Wednesday, 20 April 2016

Door gift popcorn Kelantan

Assalamualaikum..hai..hello..first skali saya nk ucap terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya yang sangat indah ini...hehehe..(perasan je lebih)

Ade tak sesiapa saudara mara@ kawan kawan anda yang nk tempah door gift pop corn??

best pop corn saya ni di buat dari bahan bahan yang bermutu gula popcorn yang saya guna pon dah harga RM 13.00 untuk 1 kilo..minyak popping oil lagi RM 60 untuk 5 liter...ala2 popcorn yang kat supermarket gitu...

okay ya dulu kalu ade sape2 nak tempah popcorn boleh la hubungi saya ya 0199200092
 TQ ya

No comments:

Post a Comment