Editors Picks

Thursday, 28 April 2016

Alhamdullillah

Hai adik kakak abang2 yang budiman sekalian ..terima kasih kerana sudi jenguk blog saya yang serba tak cantik ni...apa yang saya nak inform di sini ialah, kebanyakan apa yang saya post di sini ialah sumber yang saya copy atau ambil dari buku buku yang saya baca @ pun saya copy dari sumber dari internet juga....apepe pun semoga tuan asal punya artikel atau informasi mendapat rahmat dari dan di murahkan rezeki dari Allah kerana sudi berkongsi artikel dan maklumat sehingga saya dapat post semula dalam blog saya ini..saya harap  tuan asal punya artikel menghalalkan saya,,,
terima kasih ya.,.I LOVE U...

Koleksi Mutiara Kata Al-Qarni

MUTIARA 5

Wanita yang cantik lagi taqwa , rumah yang luas, rezeki yang cukup, dan tetangga  yang soleh adalah kenikmatan yang kurang disedari oleh kebanyakan manusia

Wednesday, 27 April 2016

Koleksi Mutiara Kata Al-Qarni

MUTIARA 1

Ibadat ialah kebahagiaan, kesolehan adalah keberhasilan, dan siapa yang terus berzikir, sentiasa beristigfar dan memperbanyak doa, maka ia adalah seorang hamba Allah yang soleh

MUTIARA 2

Sebaik- baik sahabat ialah orang yang anda percayai, anda rasa damai dengannya, anda dapat mengadu kesusahan anda padanya, ia dapat menceritakan kepada anda kesusahannya dan tidak membocorkan rahsia anda.

MUTIARA 3

Jangan bayangkan kebahagiaan yang lebih besar daripada apa yang anda rasakan saat ini, supaya anda tidak kehilangan apa yang anda miliki saat .Dan jangan tunggu -tunggu musibah yang akan datang, kerana jika demikian bererti  anda ingin mempercepat datangnya kesedihan dan kesusahan.

MUTIARA 4

Coming soon....hehehe...

(update 28.4.2016)
Jangan sangka anda akan di berikan anugerah dalam segala hal, tetapi yakinlah bahawa anda akan dapat banyak kebaikan.Sedangkan jika anda berfikir bahawa anda akan mendapat seluruh anugerah dan pemberian, maka hal itu adalah mustahil.

Wednesday, 20 April 2016

Door gift popcorn Kelantan

Assalamualaikum..hai..hello..first skali saya nk ucap terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya yang sangat indah ini...hehehe..(perasan je lebih)

Ade tak sesiapa saudara mara@ kawan kawan anda yang nk tempah door gift pop corn??

best pop corn saya ni di buat dari bahan bahan yang bermutu gula popcorn yang saya guna pon dah harga RM 13.00 untuk 1 kilo..minyak popping oil lagi RM 60 untuk 5 liter...ala2 popcorn yang kat supermarket gitu...

okay ya dulu kalu ade sape2 nak tempah popcorn boleh la hubungi saya ya 0199200092
 TQ ya